PrBL sobre l´aigua al nostre planeta (ESO)


Materials didàctics per a treballar a  ESO de forma interdisciplinària sobre l´aigua al nostre planeta a través de l´aprenentatge basat en  problemes (PrBL). També es poden treballar com estudis de cas. 

Materiales didàcticos para trabajar en ESO de forma interdisciplinària sobre el agua en nuestro planeta a través del aprenendizaje basado  en  problemas (PrBL). O enfocándolos como  estudios de caso. 

Situacions problema

Han estat creats en el marc de la campanya H2O, recursos didàctics i formatius sobre l’aigua al Planeta Terraimpulsada per 8 entitats de les Illes Balears coordinades pel CEP DE PALMA: l’Associació Illes Solidàries amb el Sud, Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional (CERAI), Veterinaris sense fronteres, Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa (GOB), OIKOS, Nou Sud, Enginyeria Sense Fronteres i Voluntaris de Mallorca.

Aquesta entrada ha esta publicada en Estudio de caso, L´aigua, L´entorn i la seva conservació, PrBL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari