Anglès (fitxes per imprimir)


***** Tots els nivells. ESL printables.

Pots cercar les fitxes per temes, nivells i edats (des de 3 anys fins adults). És una xarxa social de mestres. Per poder-te-les imprimir n´has de penjar una i registrar-te. Val la pena!!!. Veure una fitxa sobre animals (primària) d’elaboració pròpia

**** Tots els nivells. EDHELPER.

Permet crear fitxes fàcilment (crosswords, quizzes, tables…) i alhora baixar-ne de fetes. Classificades per edats i temes. Hi ha tant de material que és pràctic emprar el cercador. Has de pagar per fer-te sòcia però val la pena.

** Tots els nivells. ENGLISH VOCABULARY.

Fitxes classificades per temes: oci, animals, menjar….. Inconvenient: No les pots cercar per edats.

ESO, Primer. Crèdit variable. Life in ancient Egypt

Unitat didàctica de 64 pàgines amb imatges, quizz, crosswords….  feta per Loreto Meix (IES Julio Antonio)

***** Secundària. BBC: vídeos+fitxes+podcasts

Pàgina index dels programes següents. No les pots cercar per edats però estan molt bé.

  • ***** BBC Watch and listen. Vídeos i podcasts (no subtitulats, però complementats amb vocabulari) + fitxes de treball amb exercicis pensats pels alumnes (en format pdf). En alguns casos les fitxes transcriuen el podcast de forma que l’alumne pot llegir el que escolta.
  • ***** BBC How to. Com queixar-se, com relacionar-se…. Vídeos + fitxes per imprimir (en pdf)
  • ***** BBC Gramàtica. Grammar Challenge. Podcasts + fitxes per imprimir.
  • ***** BBC Phrasal verbs. Phrasal verbs contextualitzats dins històries divertides. Podcast d´un minut+ Transcripció del que l’alumne escolta+ exercicis.  Estan classificats per temes: viatjant, infantesa, escola, etc…
  • ***** BBC Lesson Plans. Keep your english up to date. Podcast + transcripció+ exercicis que es poden imprimir+ guia didàctica. Nivell elevat. A partir de 3r d´ESO.
  • **** BBC Working abroad. Vídeo + fitxes imprimibles entorn al vocabulari i les habilitats (speaking, hearing, writing) necessàries per trobar feina a l’estranger.
  • **** BBC Words in the news. Podcasts+ fitxes a partir de notícies.
  • AUTOENGLISH. Worksheets for prymary.

    Fitxes classificades per temes i nivells de dificultat (tres cicles primària). També té un apartat de fitxes de puzzles i jocs. Gratuïtes i fàcils d’imprimir. Només fas clic damunt el full que vols i ja el tens en pdf a l’escriptori.

    ***** Primària. LET’S TIC ENGLISH

    . Wiki per a compartir fitxes creada per la professora M. Jesús Rodríguez. Molt bona. Les fitxes estan classificades per cursos (primària) i temes seguint l’estructura dels llibres de text d´OXFORD (Cool kids), tot i que d’alguns cursos encara no hi ha les fitxes. A les activitats d´AMPLIACIÓ hi ha enllaços a jocs online relacionats amb el tema. Hi ha també altres recursos i enllaços.

    Aquesta entrada s'ha publicat en Assignatures i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

    Deixa un comentari