Entrevista a Montserrat del Pozo i nou llibre


Entrevista a Montserrat del Pozo,  directora del col·legi Montserrat i de la televisió educativa Think1 tv dia 31/5/10 al programa Singulars,  del Canal 33.

Montserrat del Pozo va defensar una idea: mirar l´alumne. No situar-s’hi al davant sinó al costat, per fer possible que sigui qui vol ser, per desenvolupar les seves múltiples intel·ligències. Va defensar una educació no individualista ni academicista – la que es centraria només en la intel·lingència lògico-matemàtica i lingüístico-verbal i fomentaria la competència entre els alumnes- sinó una educació per a la vida, on el treball en equip i la recerca permeten l’alumnat resseguir el fil de la seva curiositat al llarg de tota la vida.

Cliqueu sobre la imatge per veure-la.

L’entrevista coincideix amb la publicació del llibre Ordinadors a les aules, la metodologia és la clau, Graó, coordinat per Carme Barba i Sebastià Capella, i escrit per Montserrat del Pozo, Jordi Adell, N. Alart, J. Barato, R. Barlam, I. Bernabé, N. Cervera, N. Coma, R. Doménech, J.L. Fierro, M. Ivanova, M. del M. Lluelles, C. Miró, I. Palahí, A. Pérez Sánchez, I. Pérez Torres i G. Al·lès.

Dos esdeveniments que reivindiquen i donen eines per  mirar l’alumne i empoderar els mestres.

Aquesta entrada ha esta publicada en Educació_notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s